Huisartsenpraktijk Bangaerde

Krommewoud 46
1689 BP ZWAAG
Telefoon: 0229-261522
Fax: 0229-563766
Receptenlijn: 0229-262009
Spoednummer: 0229-261408
mail: bangaerde@ezorg.nl

Veelgestelde vragen
 • Algemene vragen
  • Hoe geef ik een adreswijziging door?

   Het handigst is om via de mail uw adreswijziging door te geven(bangaerde@ezorg.nl).

   Wij willen weten: wie er gaat (of gaan) er verhuizen, wat het nieuwe adres(+ telefoonnummer) is, en per wanneer de adreswijziging van toepassing is

  • Wat vergoed de zorgverzekeraar?

   Voor vragen over vergoedingen door de zorgverzekeraar kunt u het beste bij uw eigen zorgverzekering zijn.

   Wij hebben geen overzicht in wat wel en niet wordt vergoed.

  • Kan ik een gezondheidsverklaring krijgen?

   De huisarts heeft als standpunt dat een behandelend arts geen verklaringen afgeeft over een eigen patiënt, waarbij hij/zij een oordeel geeft over de (medische) geschiktheid of ongeschiktheid van een patiënt om bepaalde dingen wel of niet te doen. Voorbeelden daarvan zijn: is iemand in staat te werken, een auto te besturen,naar school te gaan, goed voor de kinderen te zorgen, is terecht een geboekte reis geannuleerd of heeft iemand recht op een parkeervergunning of aangepaste woonruimte?  Dergelijke verklaringen mogen alleen worden afgegeven door een onafhankelijke arts. De onafhankelijke arts kan een eigen beoordeling maken van de situatie. Zonodig kan de onafhankelijke arts, met toestemming van de patiënt, extra informatie opvragen bij de behandelend arts(en).

  • Kunt u terecht voor rijbewijskeuringen/andere keuringen?

   Ja dat kan. Voor meer informatie kunt u bellen met de assistente: 0229-261522

  • Hoe meld ik mij aan als patient ?

   Indien uw woont in Blokker of Zwaag, de Nieuwe Steen, of de nieuwe wijken langs de Koewijzend dan bent u van harte welkom in onze praktijk.

   U kunt zich inschrijven via ons inschrijfformulier. U kunt het formulier downloaden via onze website, of u kunt langskomen. Pas als u het volledig ingevulde inschrijfformulier bij ons heeft ingeleverd schrijft u zich zelf uit bij uw huidige huisarts. Vraag dan ook meteen of ze uw medisch dossier naar ons toesturen.