Het spreekuur is volgens afspraak, afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden tussen 08.00 uur en 10.00 uur en tussen 13.00 uur en 14.00 uur.
Huisbezoeken mag u bij voorkeur en in overleg met de assistente in de ochtend vragen.
Bij ons werken verschillende zorgmedewerkers:
Huisarts
Huisarts Khalil Sultani is praktijkhouder.
Wij begeleiden ook artsen in opleiding, uiteraard altijd onder de hoede van onze huisartsen.
Doktersassistenten
De assistente is medisch opgeleid om u telefonisch adequaat en professioneel te helpen. Zij zal u naar uw klachten en/of hulpvraag vragen, om iedere patiënt de juiste zorg op het juiste moment te kunnen bieden.
- Uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker.
- Injecties
- Hechtingen verwijderen
- Oren uitspuiten
- Bloeddruk meten
- Aanstippen van wratten
Praktijkondersteuner somatiek (ook wel POH-s genoemd)
De POH-s, Mariëlle in ons geval, is een relatief nieuwe functie in de huisartsenpraktijk. De functienaam bestaat sinds 1998.
De POH-s besteedt aandacht aan patiënten die dat nodig hebben zoals patiënten met suikerziekte, hoge bloeddruk en astma/ COPD. De POH heeft een aparte, aanvullende opleiding gevolgd en heeft zelfstandig spreekuur, onderhoudt contacten met patiënten en legt huisbezoeken af. Alles in nauw overleg met de huisarts, met wie zij na het spreekuur ook de door haar gesignaleerde problemen overlegt.
Praktijkondersteuner GGZ (ook wel POH-GGZ genoemd)
POH GGZ staat voor praktijkondersteuner huisartsenpraktijk voor geestelijke gezondheidszorg. De POH GGZ en de huisarts werken samen bij het behandelen en begeleiden van mensen met psychische en (psycho)sociale klachten. De POH GGZ is iemand met kennis van en ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en/of het maatschappelijk werk.
Vicino NHN is de organisatie die onze POH GGZ Melchior, beschikbaar maakt voor onze huisartsenpraktijk.
De huisarts kan u doorverwijzen voor een gesprek naar de POH GGZ. De POH GGZ is iemand die samen met u kijkt naar mogelijke oorzaken van de problemen die u ervaart. Daar waar mogelijk, zoekt zij samen met u naar een oplossing. Mocht het zo zijn dat er andere hulp beter bij u past, dan wordt er met u gekeken welke hulp dit moet zijn. U wordt dan in overleg doorverwezen.
Mogelijke problemen kunnen zijn:
- Angstige gevoelens
- Paniekklachten
- Spanningsklachten
- Somberheidsklachten
- Overspannenheid
- Andere dingen die u als moeilijk ervaart of moeilijk kunt verwerken.
Kosten
Aan de gesprekken met de POH GGZ zijn geen kosten verbonden.